Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Απροκάλυπτη -κι ανεμπόδιστη- προεκλογική Τουρκική προπαγάνδα

mete
Ευλογημένα αδέρφια μου
Μπαίνοντας στην νέα χρονιά και βιώνοντας το Καντήλι, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια εντελώς νέα εξέλιξη. Η χώρα μας η Ελλάδα πάει σε γενικές εκλογές. Όπως πάντα έτσι και σε αυτές τις εκλογές τονίζουμε κάτι, καλούμε εσάς την κοινότητα μας να είστε ξύπνιοι. Μειονοτικοί υποψήφιοι υπήρχαν και θα υπάρχουν σε κάθε κόμμα. Παλιότερα παρά το ότι είχαμε υποψηφίους, πάντα χάναμε και μέναμε δίχως βουλευτές διότι δεν τους ψηφίζαμε. Την τελευταία περίοδο όμως είδαμε τα αποτελέσματα της ενότητας και της ομοψυχίας και δόξα τον Αλλάχ μπορούμε και βγάζουμε βουλευτή. Εκτιμούμε πως σκόπιμο είναι να υπενθυμίσουμε προεκλογικά τα ίδια πράματα. Οι ψήφοι μας είναι πολύ σημαντικοί. Δίχως να χαλάσουμε την ενότητα και την ομοψυχία μας, να ψηφίσουμε τους δικούς μας υποψήφιους, ώστε να μην μείνουμε δίχως βουλευτές. Να μην βλάψουμε την αδερφοσύνη μας λόγω των εκλογικών συζητήσεων. Οι εκλογές είναι προσωρινές. Η αδερφοσύνη, η φιλία και η γειτονία είναι μόνιμα. Για αυτό πρέπει να ρυθμίζονται καλά οι δόσεις των συζητήσεων και της κριτικής. Δεν θα αποφύγω να αναφέρω την στάση και τις συμπεριφορές της κυβέρνησης που επιχειρεί να μας κυβερνήσει με λάθος τρόπο :
1 – Στα πλαίσια του νόμου ιμάμηδων όπως τον ξέρουμε, συνεχίζεται ο αγώνας για την διδασκαλία μαθήματος θρησκευτικών σε παιδιά της μειονότητας στα ελληνικά. Είναι ωφέλιμο να είναι γνωστό το εξής, σε αυτό το μάθημα για να μην μπαίνουν τα παιδιά μας είναι αρκετή μια αίτηση των γονέων προς τον διευθυντή. Από αυτό το μάθημα δεν μένουν στην τάξη και όπως ανέφερα παραπάνω δεν είναι υποχρεωτικό. Να μην ξεχνάμε πως θα δώσουμε τους αγώνες μας μόνο μέσα από ενότητα και ομοψυχία. Στο σημείο αυτό οι οικογένειες πρέπει να είναι πολύ ξύπνιοι και γνώστες για το μέλλον των παιδιών τους. Διότι αν αύριο-μεθαύριο τα παιδιά μας εμφανιστούν ενώπιον μας δίχως τα εθνικά και θρησκευτικά τους χαρακτηριστικά, πλέον θα είναι πολύ αργά και δεν θα υπάρχει κανένα όφελος από καταγγελίες.
2- Στα πλαίσια του νόμου για την παιδεία, η μειονοτική εκπαίδευση τέθηκε στο χειρουργείο. Τα σημεία αυτά πρέπει να προσεχθούν και πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά μας στα μειονοτικά σχολεία. Εάν εμείς δεν στηρίξουμε τα σχολεία μας και κλείσουν λόγω έλλειψης μαθητών, πλέον δεν θα υπάρχει κανένα όφελος από τις κραυγές.
Εάν θέλουμε να συνεχιστεί η παρουσία μας στην πατρίδα μας την Ελλάδα όπου ζούμε, να στηρίξουμε τον μουσουλμανισμό μας, τον τουρκισμό μας, τα τζαμιά μας και τα εζάν μας.
Τελειώνοντας το μήνυμα μου, αισθάνομαι ως χρέος μου να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του πρωθυπουργού της μητέρας πατρίδας μας Τουρκικής Δημοκρατίας κυρίου Αχμέτ Νταβούτογλου και των υπουργών που συνάντησα στην Αθήνα, όπως και του προέδρου της Δημοκρατίας μας κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του υπουργού Θρησκευτικών υποθέσεων κυρίου Μεχμέτ Γκιορμέζ που συνάντησα κατά τις επαφές που είχα στην Τουρκία.
Ιστοσελίδα της ψευδομουφτείας Ξάνθης 31/12/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.